Boekenspot

de Einder

Boekspot De Einder

Boekspot De Einder is een boekenkast van, voor en door de inwoners van Someren-Eind.

Boekspots zijn kasten in scholen, theaters, verzorgingshuizen, bedrijven en horeca waar je boeken kunt delen met anderen.

Activiteiten

Stel een
vraag

Boeken

Met boeken in een Boekspot kunnen bewoners van Someren-Eind iemand blij maken. En je maakt jezelf blij door een ander boek mee te nemen.  Heb je mooie romans, thrillers, waargebeurde verhalen, jeugdboeken of platenboeken dan kun je deze plaatsen in de boekenkast van de Boekspot.

Om gebruik te maken van de Boekspot hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Ben je op zoek naar een specifiek boek dan kun je terecht in de bibliotheek van Someren of in één van de andere locaties van Bibliotheek Helmond-Peel; Asten, Deurne of Helmond.  Hiervoor heb je wel een lidmaatschap nodig.

De Bibliotheek en de Boekspot wensen u veel leesplezier!

Logo de Einder

“Boekspot De Einder”
Jet van Lierop
jet.ton@hotmail.com
Telefoon: [06-53722530]

Openingstijden De Einder: Maandag t/m vrijdag: de gehele dag. In het weekend als er een activiteit plaats vindt.

Kijk op de website; www.boekspots.nl voor andere Boekspots.

Contact persoon vanuit de bibliotheek is Rita Meulendijks. ritameulendijks@bibliothekhelmondpeel.nl 

Exposities

Regelmatig worden er exposities gehouden in de Einder. Amateur kunstenaars, fotografen, handnijverheid, en schilders krijgen in de Einder een podium om hun prestaties ten toon te spreiden. In het voorjaar zal Jos van de Kerkhof uit Someren-Heide met zijn natuurfoto’s aanwezig zijn.

De einder

Reserveer een ruimte

De Einder beschikt over een grote zaal met een ruim podium met de daarbij horende technische faciliteiten. Hier worden regelmatig diverse culturele activiteiten georganiseerd.  Er zijn diverse vergaderruimtes van verschillende groottes met whiteboard en beamer. Deze ruimtes zijn te huur voor bv repetities, vergaderingen, optredens en andere activiteiten. In het gehele gebouw is een uitstekende WiFi beschikbaar.