Zorg activiteiten

Bloed afname locatie

Het St Anna Ziekenhuis is twee keer in de week in de medische ruimte van gemeenschapshuis De Einder voor het afnemen van bloedmonsters.

Op Woensdag van 9.15 – 9.45 uur
Op vrijdag van 9.15 tot 9.45 uur

Makkelijk en dichtbij, maak gebruik van deze faciliteit!

Consultatiebureau

Iedere donderdag van 9.00 tot 9.45 uur houdt de GGD een inloopspreekuur in de medische ruimte van gemeenschapshuis De Einder. De 0 tot 4 jarigen worden hiervoor een aantal keren uitgenodigd. In dit spreekuur komen oa de algehele ontwikkeling, groei en de gezondheid van de kinderen aan de orde. Maar ook ondersteuning bij voeding, verzorging en opvoeding zijn onderwerpen die besproken kunnen worden. Een mooie en fijne voorziening in ons dorp. Maak er gebruik van!

Voor vragen kunt u contact opnemen met …

Dorpsondersteuner Someren-Eind

In Someren-Eind is Cindy Manders-Peeters dorpsondersteuner. Ze woont in Someren-Eind. Sinds 1 februari 2017 is ze in dienst van de Dorpsraad Someren-Eind als Dorpsondersteuner van Someren-Eind voor 16 uur per week.

De dorpsondersteuner helpt mensen vooruit die met een vraag zitten. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. De vraag kan gaan over iets waar je even geen antwoord of oplossing voor hebt. Of misschien heb je even een steuntje in de rug nodig. Geen één vraag is gek! De vraag kan gaan over zorg en ondersteuning, jeugd en gezin, werk en inkomen, meedoen en gezondheid, taal en leren, vrijwilligers en mantelzorg of wonen en vervoer. Cindy kan je in de juiste richting sturen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ze helpt je gratis.

Mocht je een vraag of idee hebben, bel Cindy dan op 0619221188 of neem contact op via …