Zorg activiteiten

de Einder

Eetpunt in de Einder

Speciaal voor senioren en mensen met een beperking is er het eetpunt waar men iedere donderdag met anderen van een maaltijd kan genieten. De nadruk ligt op het gezellig samen eten en wat buurten. Vrijwilligers zorgen voor een prettige restaurant-achtige omgeving en helpen bij het opdienen. Kortom de moeite waard om een keer te proberen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze beheerster Marie Jose. Zij weet er alles van en kan antwoorden op al uw vragen geven.

0493-491993 of info@gemeenschapshuis-de-einder.nl

Bloed afname locatie

Het St Anna Ziekenhuis is twee keer in de week in de medische ruimte van gemeenschapshuis De Einder voor het afnemen van bloedmonsters.

Op Woensdag van 9.15 – 9.45 uur
Op vrijdag van 9.15 tot 9.45 uur

Makkelijk en dichtbij, maak gebruik van deze faciliteit!

Consultatiebureau

Iedere donderdag van 9.00 tot 9.45 uur houdt de GGD een inloopspreekuur in de medische ruimte van gemeenschapshuis De Einder. De 0 tot 4 jarigen worden hiervoor een aantal keren uitgenodigd. In dit spreekuur komen oa de algehele ontwikkeling, groei en de gezondheid van de kinderen aan de orde. Maar ook ondersteuning bij voeding, verzorging en opvoeding zijn onderwerpen die besproken kunnen worden. Een mooie en fijne voorziening in ons dorp. Maak er gebruik van!

Voor vragen kunt u contact opnemen met …

Dorpsondersteuner Someren-Eind

In Someren-Eind is Cindy Manders-Peeters dorpsondersteuner. Ze woont in Someren-Eind. Sinds 1 februari 2017 is ze in dienst van de Dorpsraad Someren-Eind als Dorpsondersteuner van Someren-Eind voor 16 uur per week.

De dorpsondersteuner helpt mensen vooruit die met een vraag zitten. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. De vraag kan gaan over iets waar je even geen antwoord of oplossing voor hebt. Of misschien heb je even een steuntje in de rug nodig. Geen één vraag is gek! De vraag kan gaan over zorg en ondersteuning, jeugd en gezin, werk en inkomen, meedoen en gezondheid, taal en leren, vrijwilligers en mantelzorg of wonen en vervoer. Cindy kan je in de juiste richting sturen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ze helpt je gratis.

Mocht je een vraag of idee hebben, bel Cindy dan op 0619221188 of neem contact op via …

Huiskamerproject in de Einder

Op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur kun je in de foyer van de Einder terecht voor oa kaartspellen, rummikub, of een ander spelletje of gewoon voor een gezellig praatje met een bakkie koffie.

Je bent altijd welkom, loop eens binnen. Er heeft nog niemand spijt van gehad. Mooie onderbreking van de week!

Huiskamerproject in de Einder